Ordförande har ordet

En av årets höjdpunkter är nu till ända. Det jag tänker på är första-majfirandet som i år gick av stapeln i Stenungsund. I stället för ett konventionellt tåg ordnade vi en ”familjedag” tillsammans med Socialdemokraterna Stenungsund och LO samt ABF.

Dagen blev lyckad, bra väder och många besökare. Grillkorven och kaffet gick åt i en väldig fart, ballonger och godis delades ut samt att en välbesökt hoppborg.  

Vi blev bjudna på gripande och tänkvärda tal av tre mycket duktiga och engagerade talare. Från Ale riksdagsledamoten Paula Örn, LO representerades av Tommi Näslund (Byggnads) och talen avslutades sedan av vårt oppositionsråd Ludwig Andreasson.

För underhållningen stod Begonia Jazzband och The Moniker, sammantaget en mycket lyckad dag.

Några fortsatte sedan vidare till Göteborg för att gå med i tåget och få chansen att lyssna på Magdalena Andersson, många är vi nu som fulla av energi går in i EU-valkampanjen fyllda med argument för att det bara finns ett alternativ i det kommande valet.

Göran R Hermansson

Information om den närmaste tidens aktiviteter:    

  • Partilokalen i Humlan är öppen varje helgfri måndag klockan 18.00 – 19.00 fram till och med den 27 maj. Välkommen in själv eller spridd informationen till alla som har frågor eller bara vill komma in för att prata och dricka en kopp kaffe.

  • Kommunfullmäktigegruppen har möte i Humlan tisdagen den 14 maj klockan 18.30. Medlemmar hos Socialdemokraterna Tjörn är välkomna att närvara.

  • Seniormöte med Akademi de Tjörn hålls på onsdagen den 15 maj klockan 14.00 i Humlan, sedan har vi en träff kvar innan sommaruppehållet och det är på onsdagen den 29 maj kockan 14.00. Vill du ha ytterligare information kontakta:
    Jan-Evert Halldin på telefon 0706-43 01 71, eller via e-post: 
    jan-evert.halldin@telia.com

  • Nomineringsanmodan till ett fyllnadsval (se separat utskick), Den sista dagen att lämna in nomineringar till valberedningen är den 16 maj 2024 därefter blir det nomineringsstopp.

  • Nästkommande kommunfullmäktigemöte är på torsdagen den 16 maj klockan 18.30. Välkomna att ta del av kommunfullmäktigemötet i kommunhuset eller digitalt på www.tjorn.se

  • Medlemsmotioner till arbetarekommunen som ska kunna beslutas om på medlemsmötet i juni ska ha inkommit till styrelsen senast den 17 maj.

  • Medlemsmötet i juni är planerat till tisdagen den 11 juni klockan 18.30, detta möte kommer att hållas i samlingslokalen hos Tjörns Hembygdsförening.
    Boka redan nu in den dagen i din almanacka.

VI SYNS PÅ MEDLEMSMÖTET DEN 21 MAJ SOM HÅLLS I HUMLAN!

facebook Twitter Email